Training

Training in onze trainingsruimte
Wil je zelf een professioneel Cemcolori verwerker worden? Cemcolori kenmerkt zich door de zeer eenvoudige en tijdsbesparende verwerking ten opzichte van andere bestaande betonstuc producten. Niet eindeloos schuren en vele arbeidsgangen doorlopen. Om dit zelf te kunnen ervaren organiseren wij in ons trainingscentrum te Ysselsteyn regelmatig trainingen.

Tegen een vergoeding krijg je een theorieles, ruime praktijklessen en een heerlijke broodjeslunch. Na afloop van de training kun je direct als Cemcolori verwerker aan de slag en heb je de mogelijkheid tegen een speciaal tarief een monsterset mee te nemen (eventueel in bijbehorende kist).

Training op locatie
Cemcolori verzorgt ook trainingen op locaties. Hiervoor zijn mobiele demoruimtes ontwikkeld van 120 x 80 cm met inwendige en uitwendige hoeken. Deze cabines worden op locatie verdeeld over de ter beschikking gestelde ruimte. Met deze mobiele trainingsunits zijn wij in staat om in samenwerking met een groothandel trainingen op locaties aan te bieden.
In overleg met jouw groothandel kan er gekozen worden voor een training op locatie. Informeer bij jouw groothandel of bij Cemcolori vrijblijvend voor meer informatie.

Trainingen?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Erik Hegger 06-47203646 of erik.hegger@cemcolori.com.

ik wil graag
in contact komen 
met een gecertificeerde 
verwerker uit mijn regio

Wil je zelf een professioneel Cemcolori verwerker worden?